2016 m. kovo 4 d., penktadienis

KO NEREIKIA PASIIMTI Į KELIONĘ


Lagaminą galima susikrauti prieš keletą dienų ar skrydžio išvakarėse. Kiekvienas pasirenka jam labiausiai priimtiną variantą. Bet ar pagalvojote kada, ko nereikia imtis su savim į kelionę?
Mano patirtis sako štai ką.

Į kelionę nereikia imtis:

PAPUOŠALŲ

Jei skrendi atostogauti, papuošalai visai nereikalingi. Nuo įvairių apyrankių, laikrodžio ar medalionų dažniausiai  lieka balti dryžiai ant odos, nes paslepia odą nuo saulės. Brangių papuošalų tikrai neimkite, nes nerimausite dėl savo ir jų saugumo. O tai labai svarbu neturtingose šalyse. Tad jei turi kelis mielus mažmožius, su kuriais niekada nesiskiri, pasilik juos ir atostogų metu. Jei ne, tai argi keisi savo įpročius poilsiaudama?

LYGINTUVO

Nusipirkau kelioninį lygintuvą, jau seniai. Keletą kartų pasiėmiau su savim į kelionę ir... nei karto juo nepasinaudojau.

LIETSARGIO

Jis užima vietą ir  sveria ne tiek jau mažai. Jei lis nusipirksi vietoje naują pigų, kurį galėsi drąsiai palikti viešbutyje, nes pigūs lietsargiai ilgai netarnauja. Todėl gailėti jų neverta.

Kosmetiką reikia sumažinti iki minimumo. Atostogų metu galima leisti sau kiek daugiau pailsėti, atsipalaiduoti ir mažiau kreipti dėmesio į visai nesvarbius dalykus. Nebūtinos ir trys rankinės ar daugiau nei trys poros batų. Visada gali išsiversti su mažiau daiktų, nei esi įpratusi. Tuo labiau, kad lagaminas neguminis, o ir svoris ribojamas. Antra vertus, sunku lagaminą pačiai tenka ir nešti, o juk atostogos...  

1 komentaras:

  1. ačiū, labai įdomiai rašote, patinka stilius. kaip tik planuojame dabar kur keliauti, tiek mane, tiek vyrą traukia atostogos Madeiroje..

    AtsakytiPanaikinti